Vélemények


Andi! :) Végtelenül tisztelem az erődet, a bizalmadat felénk, a nyitottságodat, tartásodat és következettségedet! AZ ÉLET-hez olyan megoldó kulcsokat adsz mindenkinek, amelyek önmagukban is nagy kincsek, még ha nem is állítunk, akkor is nagy erővel HAT-nak és teremtenek REND-et. Nagyon sokat kaptam tegnap! Hálásan köszönöm Neked, nektek <3

Adrienn


Értékes dolog amit tőled kapunk, Andi. Minden cselekedeted egyéni és eredeti, akár tudatos, akár tudattalan. Kendőzetlenül megosztasz velünk mindent, ami szükséges ahhoz, hogy megfelelően kezeljük önmagunkat, másokat és a mezőt, amivel dolgozni szeretnénk. Beleláthatunk mind az érzelmi, mind a gondolati folyamatokba, amik ezzel a munkával járnak. Ez megbecsülendő kincs, amit aligha kaphatnánk meg mástól. Személy szerint minden pillanatért hálás vagyok, amit az óráidon tölthetek, és köszönöm, hogy Tőled tanulhatok.

Ildikó

Őszinte ember vagy Andi, aki azt mondja, ami van. Csodálatos volt azt látni, hogy a férjedtől milyen módon kértél segítséget, és azt is, hogy ő rögtön, mint egy igazi férfi, helytállt. Ezt is taníthatnátok. Hogy mitől működik ilyen jól egy házasság. Nekem biztosan. :-)

Eszti

Szia Andi!

Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos napot, amin részt vehettem szombaton. Csodálatos volt érezni Gergo jelenlétét és ölelését, s hallani, amit nekem üzen. Azt hittem, soha többé nem lesz benne részem, ez hatalmas ajándék volt számomra. Valami elindult bennem akkor. Úgy éreztem, egyre teljesebb vagyok, és hogy visszakaptam, amit elvesztettem: a másik felemet.

Anett

Drága Andrea!

Mélységesen hálás vagyok Neked azért, amit értem tettél! Olyan sokat segítettél rajtam, hogy nem tudom elmondani sem. Az életem teljesen megváltozott az állítások óta. Rendezodtek a kapcsolataim a családom minden tagjával, a lelkem megnyugodott az elhunyt hozzátartozóimmal kapcsolatban. Több, mint 20 éves fájdalmaktól szabadultam meg. Csodálatosan alakul az életem a munkahelyemen is, ahol nagyon jól érzem magam. Sikerült elengednem Attilát is, és amiért most írok az az, hogy van valakim. Nagyon rövid ido telt el az állítás óta és most bimbózóban van egy kapcsolatom egy csodálatos fiatalemberrel, aki olyan Angyali. Nagyon boldog vagyok, remélem, szépen fog alakulni a továbbiakban. Isten biztos fog segíteni. A terápiát javaslom másnak is, mert valóban csodálatos. Várom, hogy találkozzunk. Sok puszi! Mindent köszönök!

Anett

Kedves Andrea!

Egy hete újra együtt a csapat, úgy érzem sokat változtunk, tanultunk a hibáinkból. Számomra a családállításon megtapasztaltak segítettek a legtöbbet és te magad. Örülök, hogy megismertelek téged és a családállítást. Puszi.

Kata

Szia Andi!

Szeretném megköszönni a tegnapi napot! Életem egyik legnagyobb élménye volt, hogy ezt megtapasztalhattam! Képzeld, édesapámmal álmodtam!:) Étellel kínált és olyan jóleső érzés fogott el. Biztos, hogy megyek még hozzád! Szuper vagy, és a többiek is! Baráti köszönettel:

Roland

Hálásan köszönöm én is!Családállítás | Jelentkezési lap
Elérhetőségeink

(+3630) 655-3866 | sorskapu@gmail.com

facebook | youtube
Copyright © sorskapu.hu 2014-2024. Adatkezelési nyilatkozat